Social

#jaf #furt #paza #protectie #camera de securitate #agent de paza

Vanzarile la sistemele de alarma si supraveghere s-au dublat

In prima luna a anului, numarul jafurilor si furturilor a crescut. Criza aduce o crestere a criminalitatii, pe care proprietarii de apartamente sau de magazine nu o ignora. Firmele de paza si protectie au fost luate cu asalt de clientii care vor sa-si monteze sisteme de alarma sau camere de supraveghere .

Vanzarile sistemelor de alarma sau supraveghere s-au dublat de la inceputul anului, anunta Gardianul. Conform statisticilor, cele mai expuse spatii sunt apartamentele de bloc .

"Vrem sa montam camere de supravegheat la intrarea in bloc pentru ca interfonul poate fi trisat. Chiar saptamana trecuta am avut intalnire cu locatarii si am cazut de acord asupra acestui aspect. Pe camera ramane inregistrat si macar exista sansa ca agresorii sa fie identificati.", a precizat Marian Apostu, administratorul unui bloc de pe bulevardul Stefan cel Mare , pentru cotidian.

Agentii comerciali sunt preocupati si ei de securitate. Multi si-au montat camere de supraveghere, dar unele sunt doar de forma pentru a speria hotii.

Reprezentantii firmelor de protectie cred ca raufacatorii devin din ce in ce mai agresivi, ceea ce impune ca agentii de paza sa fie mai bine pregatiti ca pana acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea