Social

Vanghelie: "PSD Bucuresti nu mai accepta jocurile de culise ale lui Iliescu"

Presedintele PSD Bucuresti , Marian Vanghelie, a declarat, astazi ca organizatia pe care o conduce nu va mai accepta "sa se faca jocuri de culise" ale lui Ion Iliescu .

Primarul de la sectorul 5 a precizat ca organizatia pe care o conduce va tine cont doar de parerea majoritatii membrilor partidului in alegerea viitorului candidat al PSD pentru Primaria Capitalei.

“Nu mai acceptam sa se faca jocuri de culise nici de catre Ion Iliescu , nici de alte persoane din partid. Pe mine ma intereseaza vocea majoritatii din acest partid si ma bat ca sa nu se mai intample nici la mine, nici la alte organizatii aceste lucruri", a declarat Marian Vanghelie.

Intrebat daca il va sustine pe Miron Mitrea, in cazul in care acesta va fi desemnat candidat la bucuresti din partea PSD, Vanghelie a spus ca deocamdata nu s-au purtat discutii in partid despre acest lucru, dar ca "de principiu, e posibil orice".

Ion Iliescu: "Prostia nu o comentez"

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a ferit sa intre intr-o disputa cu Marian Vaghelie   multumindu-se sa precizeze ca nu comenteaza prostia.

"Prostia nu o comentez", a spus Ion Iliescu. Cat priveste candidatul social-democratilor pentru Primaria Capitalei, presedintele de onoare al PSD a precizat ca e dreptul fiecarui membru sa candideze, fara a preciza insa pe cine sustine dintre cei ale caror nume au fost vehiculate.

Conducerea PSD s-a intrunit astazi pentru a discuta despre candidatii partidului la pentru locale, in special pentru Primaria Bucuresti .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea