Social

#vanghelie #ferentari #inaugurare #piata

Vanghelie, prins la inghesuiala in Ferentari

Locuitorii din Ferentari s-au calcat in picioare, marti, la deschiderea Pietei Ferentari din sectorul 5. Prins la inghesuiala a fost si primarul Marian Vanghelie , impreuna cu Oana Niculescu Mizil , o candidata PSD la deputatie.

Piata a fost reconstruita dupa ce, anul trecut, a fost distrusa partial de un incendiu. Multimea adunata buluc la intrarea in cladire l-a asteptat cu sufletul la gura, mai bine de trei ore, pe primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, relateaza Evenimentul Zilei.

Ajutat de bodyguarzi si de propriile-i coate, Marian Vanghelie a reusit cu greu sa treaca de multimea care il aclama incontinuu pentru a taia panglica de inaugurare . La intrarea in piata mai multe batrane au cazut, impinse de multimea surescitata, si, pret de cateva momente, accesul in hala a fost blocat de o gramada de corpuri care nu puteau nici sa inainteze, nici sa se elibereze din harmalaie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea