Social

#cumparare certificat de vaccinare # certificat de vaccinare fals # certificat de vaccinare #Valeriu Gheorghita #mesaj dur #deces

Valeriu Gheorghita, mesaj dur pentru cei care cumpara certificate false de vaccinare: “Isi platesc riscul de a muri”

Numeroase persoane au achizitionat certificate de vaccinare false pentru a putea calatori fara restrictii. Acest lucru a iesit la iveala dupa ce multe dintre aceste persoane au ajuns la spital cu forme foarte grave de Covid.

 

Acesti oameni sunt un pericol pentru restul populatiei. Sunt cei care nu respecta amsurile de masurile de preventie si, eventual, raspandesc boala, expunandu-i riscului si pe cei din jur sustine Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, care adauga ca acesti oameni nu realizeaza pericolul la care se expun pe ei si pe cei din jur.

„Oamenii uita faptul ca dand acesti bani, practic cu 100 de euro isi cumpara riscul de a se imbolnavi, riscul de a ajunge in Terapie Intensiva si chiar si riscul de a deceda”, a afirmat Gheorghita, la un post TV, citat de news.ro.

„Astfel de gesturi nu fac decat sa decredibilizeze corpul medical in ansamblul lui si din acest punct de vedere trebuie sa intelegem ca aceste situatii punctuale sunt de netolera, (...) Nu cred ca merita nimeni un astfel de gest care sa decredibilizeze, care sa puna sub semnul intrebarii prestigiul, profesionalismul colegilor nostri medici, atat medici de familie, cat si medici din spitale sau din centrele de vaccinare”, a mai transmis Valeriu Gheorghita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea