Social

Valentine's Day la munte si la mare

Daca vrei sa petreci clipe de neuitat alaturi de persoana iubita pe plaiurile mioritice, agentiile de turism ti-au pregatit tentante. Eforie Nord , Sinaia, Predeal sau sunt doar cateva dintre destinatiile pentru care poti opta pentru un sejur la pret rezonabil. CINA LA MUNTE Un sejur de 3 zile la hotelul Danubius (3 stele) din Sovata costa 270 RON/persoana. In pret sunt incluse: cazarea, cina la lumina lumanarii, buchet de flori in camera, jacuzzi, sauna etc. Daca vrei o cina rafinata si sampanie la hotelul Cota 1400 din Sinaia, trebuie sa platesti 100 RON/persoana/noapte. La Predeal (hotelul Rozmarin - 3 stele) sejururi de 3, 4 si 5 zile costa de la 75 la 120 de euro/ persoana. Oferta include cazarea, cine romantice, program disco etc. Detalii pe www.hobbytour.ro. AMOR LA MARE Daca marea ti s-a parut intotdeauna romantica, acum ai posibilitatea sa petreci Valentine's Day la hotelul Europa din Eforie Nord. Potrivit hobbytour.ro, oferta include: cazarea, cos cu fructe si sampanie, cina romantica , mic dejun, pachetul Evadare (la Ana Aslan Health Spa) si acces la piscina si jacuzzi. Pachetul Evadare contine: hidromasaj, baie cu plante si in piscina, masaj uscat. Pretul unui bilet este de 92 euro/persoana.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea