Social

Valentine's day cu vibratoare, catuse si biciusti

Valentine's Day a adus vanzari-record de vibratoare, catuse si biciusti sex-shop-urilor. In general, femeile sunt interesate de jucarii erotice.

Pe langa clasicele inimioare de plus, parfumuri si bijuterii, de Ziua Indragostitilor au fost la mare cautare si jucariile erotice. Femeile sunt, in general, cele mai mari consumatoare de astfel de produse, dupa cum ne-a marturisit Adi G., patronul unui sex-shop.

MARIMEA CONTEAZA

Omul spune ca la mare cautare sunt vibratoarele. Pretul unei astfel de jucarii variaza intre 400 de mii si opt milioane de lei vechi. Ultima moda in domeniu o reprezinta vibratorul din piele sintetica, ce preia foarte repede temperatura corpului. Interesant este faptul ca femeile isi cumpara vibratoare de dimensiuni mari, in timp ce barbatii le prefera pe cele mici pentru partenerele lor.

DANTELA VS. PIELE

Lenjeria intima este cautata in special de barbati. Acestia sunt in general nehotarati, marturiseste Adi G. Romanii prefera in special seturile din dantela, in defavoarea celor din piele. Totodata, biciul din piele si catusele cu blanita se vand foarte bine. Uleiurile pentru masaj si afrodiziacele sunt preferate de cei mai conservatori . In general, afrodiziacele costa cam 600 de mii. Asta in timp ce pretul uleiurilor pentru masaj variaza intre 400 si un milion si jumatate de mii de lei. Pe de alta parte, cuplurile gay prefera casetele si DVD-urile cu filme erotice.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea