Social

#vagoane #cale ferata #medgidia #prabusire

Vagoanele care au cazut peste calea ferata in zona Medgidia au fost ridicate

Cele doua vagoane care s-au prabusit, joi dimineata, de pe pod peste calea ferata , in zona Medgidia , au fost ridicate cu ajutorul unor macarale .

Circulatia feroviara intre statiile Dorobantu si Medgidia va mai fi insa blocata timp de cateva ore, pana cand vor fi remediate defectiunile. Echipele de interventie incearca sa remedieze avariile produse la liniile de contact ale caii ferate, informeaza Newsin.

Un reprezentant al operatorului privat sustine ca in zona unde s-a produs deraierea ar mai fi avut loc un incident similar in urma cu o zi si ca accidentul s-ar fi produs din cauza liniei de cale ferata . Regionala CFR Constanta a pus la dispozitie autobuze care sa ii preia pe calatorii din trenurile care circula doar pana in zona afectata.

Multi calatori s-au declarat nemultumiti si au spus ca, desi trenurile au plecat cu intarziere din gara, nu au fost informati ca circulatia feroviara este blocata. Purtatorul de cuvant al Sectiei Regionale de Politie Transporturi, subinspector Dumitrel Ghiorlan, a declarat ca accidentul feroviar a fost sesizat, joi, in jurul orei 3.35, iar o echipa operativa s-a deplasat la fata locului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea