Social

#vanghelie #oprescu #psd

Vaghelie: Sorin Oprescu nu castiga alegerile daca era pe listele PSD

Marian Vanghelie il vrea pe Cristian Diaconescu candidat al PSD la parlamentare intr-un colegiu din Bucuresti si sustine ca la alegerile locale "si-au batut joc unii" si de candidatul de la Primaria Generala si de organizatia social-democratilor din Capitala.

"Cristi Diaconescu este binevenit, mi-as dori sa fie unul dintre candidatii de la centru", a spus Vanghelie, intr-o emisiune la Realitatea Tv, precizand ca nu crede ca vor fi multe personalitati care vor dori sa candideze la Bucuresti, "pentru ca electoratul bucurestean este complicat", a mai precizat Vanghelie.

Referindu-se la experienta lui Cristian Diaconescu de candidat la Primaria Generala, Vanghelie a afirmat ca atat acesta, cat si organizatia de Bucuresti au fost demobilizati.

"Si-au batut joc unii si de Cristi Diaconescu, si de organizatie", a spus liderul PSD Bucuresti. Vanghelie a refuzat sa dea vreun exemplu, dar a mentionat ca i-ar fi placut sa vada ca partidul chiar doreste sa castige Capitala.

"Mi-as dori din tot sufletul sa vad si eu o data ca toata conducerea partidului doreste intr-adevar sa castigam Primaria Generala", a afirmat liderul PSD, explicand ca "tuturor" le este "frica" de faptul ca acela care castiga Bucurestiul va capata o voce care sa se impuna in partid.

"Sorin Oprescu nu castiga alegerile daca era pe listele PSD", a mai precizat el.

Cat priveste candidatii de la PC, partid cu care PSD este in alianta, Vanghelie a subliniat ca, in baza protocolului, va primi nominalizari, dar in situatia in care vor fi cazuri in care un candidat "nu avantajeaza" organizatia, liderii PSD si PC vor fi "rugati" sa vina cu o alta propunere.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea