Social

#png #prm #vadim tudor #gigi becali

Vadim vrea sa intre in Parlament cu "tanarul Gigi Becali"

Presedintele PNG refuza colaborarea cu PRM.

Presedintele PRM, Cor­neliu Vadim Tudor, i-a atacat, luni seara, intr-o emisiune la Rea­li­tatea TV, pe cei care i-au parasit partidul in ultima vre­me si a tunat impotriva votului uninominal, dar, in acelasi timp, a lansat varianta unei eventuale colaborari cu Gigi Becali in vederea atingerii pragului electoral. In schimb, presedintele PNG neaga orice forma de colaborare cu partidul Tribunului.

„Daca ma incapatanez, si eu, si Jiji vom intra in Parlament ”

Corneliu Vadim Tudor i-a numit „ sobolani ” pe cei care au dezertat din PRM, speriati fiind de sondajele care arata ca partidul nu va mai intra la toamna in Parlament: „Ce sa le fac, daca fug ca sobolanii? Sa plece, i-au speriat sondajele”.

Pe Vadim insa sondajele nu-l sperie, ci-l ambitioneaza sa demonstreze ca poate intra din nou in Parlament. Chiar cu PNG: „Dom’ Jiji Becali are meritele lui, sa nu-l subestimam. Daca ma incapatanez, si eu, si el vom intra in Parlament. De brat vom intra. Sa vezi ce ordine vom face noi”.

(continuarea in Gandul )


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea