Social

#corneliu vadim tudor #reales #presedinte #prm

Vadim Tudor, reales in functia de presedinte al PRM

Corneliu Vadim Tudor a fost reales presedinte al PRM , in cadrul celui de-al cincilea congres al partidului, desfasurat sambata la Bucuresti. Vedeta congresului a fost insa invitatul de onoare, Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului, care a fost rugat sa se inscrie in PRM.

Oprescu este de parere ca PRM a fost intotdeauna a fost a Romaniei. "Adesea cuvintele dumneavoastra au exprimat adevaruri, au avut continut si sens dar de multe ori au fost bagatelizate, rastalmacite pentru a li se minimaliza mesajul".

La congresul PRM au mai participat si Ecaterina Andronescu , vicepresedintele PSD, precum si Bogdan Dianconu, vicepresedintele PC. Andronescu a declarat ca PSD, impreuna cu toate fortele democratice din aceasta tara, se afla intr-o batalie pentru Romania. Ea a mentionat ca partidul pe care-l reprezinta isi doreste sa ajunga la guvernare pentru a pune in aplicare ceea ce asteapta cetatenii Romaniei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea