Social

Vadim Tudor a reclamat la CNA posturile TVR si Realitatea Tv

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca a reclamat la CNA postul public de televiziune si postul Realitatea Tv, cele doua reclamatii fiind legate de incidentul dintre liderul PRM si moderatorul Liviu Mihaiu care a avut loc intr-o emisiune electorala la TVR 1, anunta Mediafax.

"La nicio televiziune din lume, un invitat, mai ales un demnitar al statului, nu este insultat", a afirmat Vadim Tudor, astazi in fata sectiei de votare unde tocmai votase.

Liderul PRM a spus ca, la respectiva emisiune, a fost provocat. "Ati vazut ca totul a decurs normal. Am vorbit de Constantin Brancoveanu, am vorbit de istoria Bucurestilor, eu fiind istoric de profesie, insa in clipa in care am fost provocat, am replicat", a aratat senatorul.

Anterior, presedintele PRM criticase faptul ca dupa difuzarea unei stiri despre conflictul verbal dintre el si moderatorul emisiunii de la TVR 1, realizatorii de la postul de televiziune Realitatea Tv au transmis doar punctul de vedere al unei parti implicate in respectivul conflict. Senatorul a sustinut ca, in pofida mai multor incercari, nu a reusit sa isi spuna opinia la postul respectiv.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea