Social

Vadim si bomba cu Rudotel

Cum a reusit presedintele PRM sa innebuneasca o lume intreaga. Fara sa o atinga.

Nu credeam vreodata ca Vadim se va lafai pe prima pagina a 2ui. Nu pentru ca am avea ceva cu personajul, ci pentru ca ne-am propus sa facem un ziar serios, in care sa tratam paranoia agresiva doar cu medicamente recomandate de medic, dupa citirea cu atentie a prospectului. Astazi, Vadim a invins.
El si-a adjudecat locul pe coperta noastra, desi nu ne-am propus sa schimbam profilul ziarului, transformindu-l intr-o publicatie specializata in psihiatrie. Motivul este acela ca mare parte a scandalului inchisorilor CIA, in care sint torturati prizonieri arabi, s-a hranit cu informatii din creierul un pic bolnav al Carpatilor.
Toata povestea oricum dadea pe-afara din lipsa de dovezi, dar preluarea unui articol din Romania Mare si transformarea lui intr-o chestiune discutata in toata lumea face din acest scandal una dintre cele mai ridicole incercari din istorie de a-i mai acuza pe americani de ceva.
Iar de acum inainte, citind cu atentie publicatiile lui Vadim, vom sti dinainte locul, ziua si ora la care aterizeaza extraterestrii si ce a discutat Bush cu ei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea