Social

Vadim ii ameninta cu arma pe colegii sai politicieni

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor isi ameninta colegii senatori cu pusca de vanatoare . Intr-o declaratie politica facuta luni in plenul Senatului, Vadim Tudor a spus ca detine mai multe arme pe care, la nevoie, le poate folosi.

"Stiu sa ma apar extrem de bine, sunt inarmat si eu si garzile mele, conform legilor in vigoare, si la primul atac de genul acesta va iesi rau pentru cei care cred ca pot inchide gura unui om al dreptatii cum sunt eu", a declarat presedintele PRM.

Declaratia senatorului vine dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a fost tinta unor paparazzi. Corneliu Vadim Tudor a explicat, insa, ca avertismentul sau ii vizeaza pe colegii sai politicieni. "Sunt cativa parlamentari care fac parte din retele de crima organizata si am ac de cojocul lor. Am o arma de vanatoare", a afirmat C.V. Tudor. Senatorul spune ca acesta este un mod de a-si apara familia, si nu o amenintare.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea