Social

#ana muresan lesin #vadim enervat #ministru comunist #conferinta prm

Vadim, enervat de o batranica ce ii tot lesina la conferinte

Liderul PRM Vadim Tudor s-a enervat vineri dupa ce fostul ministru din perioada comunista, Ana Muresan , a lesinat pentru a doua oara in ultimele saptamani, la o conferinta a tribunului.

Acest lucru l-a facut pe presedintele PRM sa spuna ca ar putea sa isi tina conferintele de presa la Spitalul de Urgenta , arata Cotidianul. Chiar Corneliu Vadim Tudor a fost cel care a observat ca Ana Muresan a lesinat.

"Vad ca Ana Muresan iarasi lesina la conferintele mele. (...) Parca e bataie de joc! Cine o lasa pe batranica asta la conferintele mele? Tara arde si eu dau primul-ajutor. Sa nu mai vina la conferinte, altminteri mut conferinta de presa la Spitalul de Urgenta!", a spus C.V. Tudor, potrivit sursei citate.

Dupa ce Ana Muresan si-a revenit din lesin, ea a revenit in sala de conferinta, spre dezamagirea lui Vadim Tudor, care daduse ordine ca acest lucru sa nu se mai intample. "Doamna Muresan, hai sa lesinati la mine in birou!", i-a spus Vadim Tudor Anei Muresan, potrivit aceleiasi surse. Ana Muresan a lesinat pentru prima oara la o conferinta a liderului PRM Corneliu Vadim Tudor, la inceputul lunii decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea