Social

Vadim a inceput numaratoarea inversa

Panicat de proportiile infrangerii de la alegerile locale, C.V. Tudor a bagat PRM-ul la reanimare .

Partidul lui Vadim Tudor a intrat in moarte clinica. Dezastrul de la alegerile pentru Parlamentul European s-a repetat la alegerile locale din Romania, cand PRM a obtinut cele mai putine voturi din istoria sa. Biroul Permanent, ai carui membri sunt numiti de presedintele partidului, a demisionat in bloc. Cu alte cuvinte, C.V. Tudor si-a sacrificat oamenii cei mai de incredere si pana la toamna va conduce partidul de unul singur.

Explicatia demisiei e de un ridicol perfect: organizatiile peremiste n-au reusit sa contracareze mijloacele „frauduloase“ intrebuintate de celelalte partide impotriva formatiunii tribunului. Cu alte cuvinte, concurenta s-a coalizat pentru a fura PRM-ul la locale.

Partidul lui C.V.

Tudor a ajuns insa pe la 3% si in sondajele de opinie, ceea ce Vadim contesta furios, citand la conferinte de presa si in publicatiile sale cifrele „adevaratelor“ sondaje de opinie, tinute la secret de „mafie“ si pe care, evident, nu le-a aflat decat el. Dupa alegerile europarlamentare, in incercarea sa de a da o lovitura de imagine, CVT a anuntat ca demisio-neaza din Senat, in semn de protest fata de „hotiile“ carora le-ar fi cazut victima partidul lui.

Daniela Buruiana s-a lasat pacalita atunci de declaratia lui: a vrut sa faca ordine in Biroul Permanent si sa-l imbranceasca pe Vadim de la conducerea partidului. Chiar daca a plivit -o pe revoltata si le-a inchis gura nemultumitilor, la conferinta de presa in care a anuntat demisia Biroului Executiv C.V. Tudor n-a indraznit sa-si asume nici macar partial esecul de la locale, de teama ca si i-ar putea ridica din nou in cap pe cei care vorbesc tot mai pe fata in PRM ca el a devenit marea frana a partidului.

Epurarile periodice insotite de scandaluri, descurajarea oricarei competitii in interiorul partidului si impleticirile doctrinare din ultimii ani l-au facut pe Vadim sa-si piarda credibilitatea chiar si printre vechii sai sustinatori. Discursurile insultator-belicoase cu care autorul „Saturnaliilor“ castiga audienta printre nemultumitii nostalgici si printre tinerii radicali neinstruiti sunt atit de previzibile incat, atunci cand deschide gura in public, C.V. Tudor are aerul ca face play-back .

Din liderul incontestabil si, pana acum cativa ani, necontestat al partidului pe care el l-a inventat, n-a mai ramas decat un ins ravasit, care simte ca se apropie de sfarsitul carierei sale de parlamentar si ca nici in fruntea PRM-ului nu mai are mult.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea