Social

#vaccinare fara programare #campanie vaccinare #vaccinare #ser astrazeneca #imunizare astrazeneca #vaccin astrazeneca #astrazeneca

Vaccin fara programare cu serul produs de AstraZeneca

Un ordin emis luni, 12 aprilie, de Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, le permite centrelor care vaccineaza cu serul AstraZeneca sa inoculeze persoanele si fara ca acestea sa aiba o programare prin platforma.

 

Anuntul vine dupa ce foarte multi romani au renuntat la vaccinarea cu AstraZeneca. In acest fel, statul spera ca cei care doresc sa se vaccineze sa poata face acest lucru fara sa astepte prea mult.

"Ca urmare a scaderii adresabilitatii populatiei, cu vaccinul Vaxzevria, produs de compania AstraZeneca, in vederea facilitarii accesului la vaccinare, a persoanelor care doresc acest lucru, va informez ca in centrele de vaccinare cu produse AstraZeneca, in care nu exista persoane programate, se poate permite vaccinarea persoanelor prin prezentare directa la centrul de vaccinare, fara a mai fi necesara programarea prin platforma, respectandu-se celelalte proceduri si instructiuni emise de CNCAV", se arata in ordinul transmis de Valeriu Gheorghita CNCCI, spre stiinta Ministerului Sanatatii, si publicata pe pagina sa de Facebook de jurnalista Rise Project Ana Poenariu. Potrivit biziday.ro.

Noul ordin urmeaza sa fie prezentat astazi, 13 aprilie, intr-o conferinta de presa. 

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea