Social

#norica nicolai #doru ioan taracila #ilie sarbu #cadouri #nicolae vacaroi

Vacaroiu si-a luat cornul din os de taur acasa

Membrii conducerii Senatului au primit, in anul precedent, cadouri dintre cele mai ciudate, cu ocazia actiunilor protocolare.

De departe, campion este Nicolae Vacaroiu , care a primit, printre altele, un mulaj din ipsos, un corn din os de taur, un ciocan din cristal si un potir.

Cu prilejul multiplelor actiuni de protocol la care a luat parte in anul ce a trecut, fostul presedinte al Senatului, Nicolae Vacaroiu , a primit, din partea omologilor sai straini ori a altor reprezentanti diplomatici, cadouri, pe care, cu o singura exceptie, si le-a insusit, data fiind valoarea relativ mica a acestora, relateaza Gandul.

Conform legii, demnitarii au dreptul sa pastreze bunurile pe care le primesc cu titlu gratuit daca ele nu depasesc 200 de euro. In cazul in care vor cu tot dinadinsul sa le detina si pe cele mai scumpe, sunt obligati sa achite institutiei diferenta de bani.

Vacaroiu a primit, in general, in 2008, obiecte executate manual, pe care, fiind un iubitor de arta, le-a luat acasa dupa ce a plecat din fruntea Senatului la presedintia Curtii de Conturi: un mulaj din ipsos, un corn din os de taur ornamentat, un ciocan din cristal pentru prezidat sedinte, un potir, o clepsidra , un stilou din tabla argintata, o farfurie din portelan negru, un covor de lana traditional, o caseta pentru tigari din foi etc. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea