Social

#vacanta 1 mai #preturi #vacanta paste # pret vacanta

Vacanta de Paste si 1 Mai, sejururi intre 275 si 1.900 de lei

Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de Paste si 1 Mai, asa ca trebuie sa te grabesti sa iti faci rezervari. Tarifele sunt anul acesta cu aproximativ 10% mai mari decat cele de anul trecut. Daca la munte un sejur variaza intre 275 si 1.900 de lei, poti petrece cateva zile la mare cu cel mult 1.500 de lei.

Pentru cei care sunt dispusi sa plateasca pentru un confort sporit, la Sinaia, spre exemplu, un hotel de patru stele a pregatit oferte care includ trei, patru sau cinci nopti de cazare.

Preturile pornesc de la 1.500 de lei de persoana pentru trei nopti intr-o camera dubla si ajung pana la 3.000 de lei de persoana pentru cinci nopti de cazare intr-un apartament.

Pentru cei care s-au saturat de Valea Prahovei, hotelierii din Arieseni, judetul Alba, au pregatit pachete turistice care nu sar de 650 de lei de persoana la o pensiune de patru margarete. Iar sejurul cuprinde si masa de Paste cu bucate traditionale.

Sursa foto: blogveltravel.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea