Social

#vaccinuri antigripale #activitate Institutul Cantacuzino #reluare activitate

Va fi reluata productia de vaccinuri la Institutul Cantacuzino

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat aseara ca va fi reluata productia de vaccinuri antigripale in acest an la Institutul Cantacuzino. Acesta a precizat ca pentru inceput vor fi produse trei milioane de doze si ca aceasta institutie va deveni un serviciu de interes economic general.

"Au fost aprobate in Guvern doua acte normative foarte importante, una vizand reluarea activitatii Institutului Cantacuzino, iar a doua a Societatii Antibiotice Iasi. Indiferent cum voi fi interpretat, vreau sa multumesc Guvernului pentru redeschiderea Institutului Cantacuzino, aceasta fiind prevazuta chiar in programul de guvernare", a declarat ministrul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii a adaugat si faptul ca, prin reluarea activitatii Institutului Cantacuzino, vor fi facute si economii foarte mari, deoarece costurile pe care le presupunea importul acestor vaccinuri erau chiar si de 2,5 ori mai mari.

Sursa foto: timetv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea