Social

# usl #alegeri parlamentare #liviu dragnea

USL va folosi numaratoarea paralela si la alegerile parlamentare

USL va folosi la alegerile parlamentare din 9 decembrie acelasi sistem de numarare paralela a voturilor pe care l-a utilizat la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, sustine Liviu Dragnea, secretarul general al PSD.

Intrebat daca se va apela la sistemul de numarare paralela folosit pe 29 iulie, Dragnea a raspuns: "Bineinteles ca o sa-l aplicam, pentru ca toate partidele fac numaratoare paralela, transmiterea rezultatelor numaratorii paralele prin sms, prin telefonie voce, prin web, prin porumbei calatori are mai putina importanta. Faptul ca poti sa faci numaratoare paralela este stipulat lege si are dreptul fiecare partid, chiar si cele care nu-l sustin pe Traian Basescu".

Procurorii Departamentului National Anticoruptie au inceput urmarirea penala a 67 de persoane acuzate de fraude la referendumul din iulie. 49 dintre cei urmariti sunt presedinti si membri ai unor sectii de votare din judetele Gorj, Vrancea si Teleorman, iar 18 sunt membri de partid si observatori din partea unor ONG-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea