Social

# usl #alegeri parlamentare #lansare candidati

USL isi va lansa candidatii la alegerile parlamentare pe 17 octombrie

USL isi va lansa cei 450 de candidati la alegerile parlamentare pe data de 17 octombrie, la Bucuresti. Lansarea candidaturilor va coincide cu congresul PPE organizat in perioada 17-18 octombrie, tot in Capitala.

"Pe data de 17 octombrie vom avea lansarea. Lista se lucreaza acum. Numarul era stabilit de la Murighiol, iar cum se lucreaza pe candidaturi. Sper sa se finalizeze discutiile pe candidaturi in seara asta, daca nu, mai continuam maine", a declarat, luni, Victor Ponta, presedintele PSD, dupa sedinta de marti a Uniunii.

Pe de alta alte parte, liderul PSD a comentat decizia lui Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, de a candida la un post de senator de Gorj, in colegiul sau.

Ponta ca spune ca hotararea lui Diaconescu nu-l va determina sa-si schimbe colegiul. "Nu voi schimba niciodata colegiul in care candidez, pentru ca oamenii din Targu Jiu au fost alaturi de mine cand nu aveam nicio functie si foarte putini ar fi crezut vreodata ca voi ajunge premier sau presedinte de partid. In rest, sa stiti ca cei din Gorj sunt foarte mari amatori de muzica si de arta, nu de circ", a declarat acesta.

Sursa foto: mondonews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea