Social

#campanie electorala #usl cluj #masini institutii de stat

USL Cluj: Masinile unor institutii ale statului sunt folosite in campania electorala

Masinile unor institutii ale statului sunt folosite in campania electorala, sustin reprezentatii USL Cluj.

Pentru a evita orice banuiala de implicare in campanie, USL cere institutiilor sa prezinte public detalii despre masinile in dotare: numarul acestora, numerele de inmatriculare si culoarea lor.

"USL cere tuturor institutiilor statului din judetul Cluj sa-si prezinte public numarul de masini din dotare, numerele de inmatriculare si culoarea acestora pentru a evita orice banuiala de implicare electorala a acestora in campania electorala", potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, de USL Cluj.

"Conform mai multor informatii din judetul Cluj, dar si din municipiul Cluj-Napoca, mai multe masini din dotarea institutiilor au fost folosite in aceasta perioada in campania electorala. Solicitam tuturor institutiilor din Cluj sa nu-si foloseasca infrastructura in campania electorala avand in vedere ca o astfel de abordare este ilegala si imorala", se mai arata in comunicatul respectiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea