Social

Urzica isi anunta retragerea luni

Fostul gimnast Marius Urzica a anuntat ca pe 5 decembrie, inaintea inceperii sedintei Comitetului Executiv al www .acasa.ro/ frg " title="frg">FRG , va informa oficial conducerea forului despre retragerea sa din activitatea competitionala. "Voi face o informare scrisa, in care voi specifica faptul ca, incepand din 27 noiembrie, cand s-a incheiat Campionatul Mondial de la Melbourne, am decis sa ma retrag din activitatea competitionala. Consider ca e mai bine asa, pentru a nu plana nici un fel de indoieli in privinta candidaturii mele la functia de presedinte al FRG", a spus Urzica.

Fostul gimnast a mai mentionat ca, pe 5 decembrie, va participa, in calitate de reprezentant al sportivilor, la sedinta Comitetului Executiv, in care se vor valida candidaturile la presedintia FRG. "Imi voi pastra acest prerogativ, de reprezentant al gimnastilor, pana pe 9 decembrie, cand au loc alegerile la FRG. Apoi, vom vedea", a incheiat Marius Urzica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea