Social

Urbi et orbi

Acum, ca toata lumea valida si dinamica a parasit Capitala si i-a lasat cu mesajele NATO doar pe stapanii planetei si pe supusii Bucurestiului - urbi et orbi, cum ar veni - putem sa savuram in liniste toate semnalele politice, militare, pastorale si electorale care se emit. Si nu sunt putine.

Primul sosit (primul servit) in Bucurestiul iubit si pazit a fost presedintele american Bush caruia ministrul nostru de externe, veselul Cioroianu , i-a si facut programul cu de la sine fantezie : "eu chiar i-as sfatui pe dobrogeni sa se astepte la un discurs al lui Bush si poate ca si la Bucuresti va fi unul".

De unde o fi scos dl Cioroianu doua discursuri publice ale lui Bush cand programul oficial nu prevede niciunul? Altfel, in asteptarea summitului, gazdele s-au certat pana in ultimul moment si putin a lipsit ca NATO sa nu-i gaseasca pe dnii Basescu, Tariceanu, Geoana et comp. cu vanatai in urma loviturilor pe care si le-au administrat.

Printre agresiunile de ultima ora s-a numarat si atacul dlui Flutur din PD-L asupra actiunilor de cruce rosie desfasurate de PSD care-i face Guvernului " respiratie gura la gura". Bush ˆ bouche, cum ar zice Sarkozy.

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea