Social

#brigada rutiera #accident tramvaie bucuresti #cauze accident tramvai

Unul dintre vatmanii implicati in accidentul tramvaielor de astazi, cercetat penal

Autoritatile rutiere au deschis un dosar penal pe numele unuia dintre vatmanii care au fost implicati vineri dimineata intr-un accident in Capitala, pe Soseaua Stefan de cel Mare, in urma caruia mai multe persoane au fost ranite, potrivit oficialilor de la Brigada Rutiera.

Vatmanul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa. Pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului intre cele doua tramvaie, politistii vor audia atat victimele, cat si martorii acestui incident.

Din primele cercetari, se pare ca politistii au gasit urme de bitum pe una dintre sine, acest lucru fiind luat in calcul la formularea posibilelor cauze ale accidentului.

Coliziunea intre cele doua tramvaie a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 06.10, la intersectia Stefan cel Mare-Calea Dorobanti. In urma acestui incident au fost ranite mai multe persoane, unele dintre ele fiind transportate de urgenta la Spitatalul Floreasca si la Spitalul Elias.

Sursa foto: www.rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea