Social

#inculpati #neonazisti #obama #amenitari cu moartea

Unul din neonazistii care l-au amenintat cu moartea pe Obama contesta juratii

Unul dintre cei doi neonazisti arestati in luna octombrie pentru ca l-au amenintat cu moartea pe Barack Obama a contestat joi procesul, sustinand ca nu sunt suficienti albi printre jurati.

Potrivit actului de acuzare, Daniel Cowart, in varsta de 20 de ani, si Paul Schlesselman, in varsta de 18 ani, au conspirat pe Internet timp de peste o luna, pentru a fura arme de foc de la un magazin din Madison, cu intentia de a lansa o serie "de jafuri si de crime ulterioare", informeaza AFP.

Cei doi au proferat cu mai multe ocazii amenintari cu moartea la adresa lui Obama. Tinerii au fost arestati in 24 octombrie si inculpati de un juriu federal din Tennessee in 5 noiembrie, a doua zi dupa victoria candidatului democrat in alegeri. Avocatul lui Daniel Cowart a pus sub semnul intrebarii partialitatea juriului, subliniind in cererea sa faptul ca acesta numara numai doi jurati albi, restul de 21 fiind americani de origine straina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea