Social

#pictura #culori

Universul culorilor obtinut cu ajutorul materialelor pentru pictura Roart Distribution

Arta picturii reprezinta unul dintre cele mai frumoase moduri de expresie a creativitatii umane ce este realizata de un numar impresionant de mare de persoane talentate care vor sa ofere lumii spre a privi culori, forme si texturi inimaginabil de frumoase. Roart Distribution intelege, apreciaza arta si sustine toate persoanele pasionate de pictura care vor sa isi dezvolte aceasta pasiune, de aceea societatea comerciala ofera spre vanzare materiale necesare realizarii operelor de arta.

 

Magazinul online colorit.ro are o experienta in domeniul comercializarii materialelor pentru pictura de mai mult de 20 de ani, iar in tot acest timp a reusit sa multumeasca tot mai multi clienti care au achizitionat cu incredere aceste produse si servicii. Datorita recomandarii iubitorilor de arta de a comercializa mult mai multe accesorii destinate artei, Roart Distribution le-a ascultat dorintele, fapt pentru care compania a ajuns in prezent sa fie extrem de cunoscuta in aceasta lume a frumosului.

Posibilitatile de a achizitiona produsele oferite de Roart Distribution sunt insemnate: clientii pot comanda online si vor plati ramburs, cu un card bancar sau un ordin de plata, pot comanda telefonic sau direct in magazinul situat in Bucuresti. Comenzile care depasesc valoarea de 300 de lei si nu contin produse excesiv de voluminoase sau grele sunt livrate in mod gratuit clientului care a facut solicitarea.

Roart Distribution ofera produse calitative la preturi foarte accesibile

Fiind extrem de informata cu privire la necesarul de produse si instrumente potrivite realizarii si confectionarii operelor de arta, firma Roart Distribution ofera spre comercializare pe langa panza pentru pictura pe sasiu si acuarele, o serie impresionanta de materiale de calitate superioara. Toate instrumentele necesare realizarii unei picturi autentice si personale ce necesita produse de claitate precum pensulele, acrilicele, tempera, guasele, culorile ulei, culorile sticla si ceramica, culorile ebru, care sunt doar cateva din nenumaratele produse necesare unui pictor.

Persoanele pasionate de grafica isi pot achizitiona de pe magazinul online colorit.ro instrumente de scris precum stolouri, pixuri, rolere, linere, dar si hartie pentru desen, accesorii pentru grafica si necesarele realizarii unui desen tehnic. In sectiunea Hobby a magazinului online de care beneficiaza compania Roart Distribution pot fi admirate si achizitionate o serie impresionanta de produse precum: lumanari decorative, obicte de decorat din diverse materiale precum sticla, lemn, hartie, ceramica, decoratiuni din hartie, culori destinate picturii pe fata si materiale diverse cum ar fi banda adeziva decorativa, sclipici sau pasta polimerica. Pe site-ul colorit.ro sunt prezentate de asemenea nenumarate promotii care stau la dispozitia tuturor clientilor, aceastia beneficiind de reduceri considerabile pentru o multitudine de produse calitative.

 

Promotii de ultima ora oferite in cadrul magazinului colorit.ro

Clientii loiali beneficiaza de programul de fidelizare care este conceput si organizat de compania Roart Distribution pentru toate persoanele care acceseaza pagina magazinului online colorit.ro. Fiecare vizitator va primi la crearea unui cont in cadrul acestui program o valoare de 100 de puncte, iar la fiecare leu cheltuit pentru achiztionarea produselor Colorit, va primi cate un punct bonus. Aceste puncte pot fi transformate in bani, astfel ca 50 de puncte adunate valoreaza 5lei. De asemenea, participantii din cadrul programului vor beneficia totodata de reduceri semnificative si de informatii in avans cu privire la viitoarele achizitii si promotii oferite de Roart Distribution.

O metoda mai atractiva prin care vizitatorii site-ului au posibilitatea de a-si mari numarul de puncte este de a-si invita prietenii sa isi faca un astfel de cont si sa plaseze comenzi, astfel ca pentru fiecare amic recomandat, clientul va primi 100 de puncte. Colorit ofera posibilitatea vizitatorilor magazinului online de a-si putea transforma punctele in bani, de aceea, in momentul in care clientul isi va adauga in cos produsul pe care va dori sa-l achizitioneze, va avea posibilitatea de a folosi punctele, astfel ca suma total achitata sa fie mult mai mica, in functie de numarul punctelor pe care le-a adunat de-a lungul timpului.

Metoda practica prin care clientii pot castiga mai multe puncte este de a se loga de pe contul lor de socializare si de a lasa un comentariu pe pagina oficiala a magazinului referitor la ceea ce i-a placut sau ce nu i-a placut la produsele si serviciile oferite de Roart Distribution. In acest fel, dupa aprobarea comentariului, persoana care a urmat acesti pasi se va bucura de 100 de puncte adaugate in contul sau, pe care le poate folosi in obtinerea unor reduceri considerabile la toate produsele disponibile in magazin.

Programul de fidelizare reprezinta doar unul din multiplele beneficii ale achizitionarii produselor din magazinul online colorit.ro, caci clientii pot de asemenea observa, analiza si compara intreaga gama de accesorii si materiale de care magazinul dispune. Pe langa aceste aspecte, la primirea coletului, clientii au dreptul de a desface si de a verifica intreg continutul pachetului, iar in cazul in care acesta nu este multumit de produsul primit din cauza deteriorarii, il poate returna fara nicio problema.

Roart Distribution este cunoscuta ca fiind singura companie care importa si distribuie produse ale marcilor Lukas, Sculpey, Nerchau, Sennelier, Isabey, Iwata, Harder & Steenbeck, Jacquard, Raphael, Renesans si multe altele. Datorita tuturor contractelor semnate cu acesti producatori importanti, Roart Distribution a avut grija in permanenta sa selecteze spre achizitionare si comercializare cele mai calitative produse si instrumente destinate artei vizualului.

Pentru o serie de produse de calitate necesare oricarei persoane care practica arta picturii si nu numai, Roart Distribution ii sta la dispozitie si ii ofera in acelasi timp o doza de calitate, eficienta si promptitudine, incat universul sau sa fie cat se poate de colorat si zambitor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea