Social

Universitarii scot averile la vedere

Rectorii, prorectorii, decanii si sefii de catedra din universitatile de stat au la dispozitie o luna de zile pentru a-si face publice declaratiile de euro pe luna. Sint institutii publice , nu ONG-uri. Daca gasesc diferite motive sa nu le publice, inseamna ca au ceva de ascuns, spune Forin Gust, liderul Uniunii Studentilor din Romania.

Cum obliga functia de deputat
Rectorul Universitatii Politehnice din Bucuresti, Ecaterina Andronescu, a fost obligat sa-si publice declaratia de avere de catre functia pe care o detine in Parlamentul Romaniei.

Eu am deja declaratia afisata pe site-ul Camerei Deputatilor, asa ca pentru mine nu este nici o problema daca o public si pe site-ul universitatii, spune Ecaterina Andronescu.

Cum alti sefi din Politehnica nu au fost de acord sa-si publice averile, rectorul-deputat spune ca isi va afisa pe site doar ea declaratia de avere. Unii colegi nu sint de acord si am hotarit sa-mi pun declaratia mea si pe site-ul universitatii, ca sa nu mai aiba nimeni ce sa comenteze, spune Andronescu..


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea