Social

#inregistrare # usl #politica #tribunal # uniunea social liberala # formatiune politica

Uniunea Social Liberala a fost inregistrata ca formatiune politica

Cererea de inregistrare a Uniunii Social Liberale ca formatiune politica a fost admisa, , de Tribunalul Bucuresti , dupa o asteptare care a durat aproape sase luni, anunta Mediafax. Decizia poate fi atacata prin recurs.

Dosarul de inregistrare a a fost depus la Tribunalul Bucuresti de PSD si in 8 martie 2011.

"Sper ca la ora 18.00 (n.r. - cand a fost programata o conferinta comuna Victor Ponta-Crin Antonescu) practic sa existe în mod oficial, sigur se anunta de catre Tribunal infiintarea USL. Este o procedura judiciara simpla, ma bucur ca s-a finalizat si nu cred ca mai are rost sa discutam de ce se amana justitia", a declarat Victor Ponta (foto), joi , inainte de decizia Tribunalului Bucuresti.

Tot joi, presedintele PSD i-a anuntat pe liderii organizatiilor judetene ca in urma negocierii cu s-a decis ca social-democratii sa nominalizeze candidati la alegerile locale din 2012 la 22 de Consilii Judetene, iar www .acasa.ro/ acd " title="acd">ACD la doar 19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea