Social

# uniforme scoli # uniforme obligatorii #scoli #uniforme

Uniforme obligatorii in scoli. Anuntul ministrului Educatiei

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat zilele trecute ca ar dori introducerea obligatorie a uniformelor in scoli.

 

Ecaterina Andronescu a motivat aceasta hotarare prin faptul ca ar fi o mai buna securitate in scoli.

"Nu cred ca paza este singura solutie pentru ca as vrea sa dau exemplul scolii din Ploiesti. Erau doi paznici, profesorul de serviciu, elevii toti aveau card de intrare, prin fata scolii patrulau doi sau trei jandarmi care l-au si prins pe rau-facatorul respectiv. Cu toate acestea… deci practic ne-am fi incadrat in standardele unei asigurari corecte a pazei scolii, iata ce s-a intamplat. Deci eu cred ca mai trebuie sa gasim si masuri suplimentare.

De exemplu, eu vad ca acea uniforma scolara – poate ca nu este cea mai potrivita sintagma si de aceea lumea o refuza, dar scoala gaseste o formula pentru ca toti copiii sa se imbrace la fel si in felul acesta sa fie usor de distins un copil al scolii de cineva care e un intrus, din afara scolii. Adica mai trebuie sa luam asemenea masuri, care nu sunt exagerate", a declarat Ecaterina Andronescu intr-o emisiune tv. Introducerea uniformelor obligatorii este insa condamnata atat de elevi cat si de parinti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea