Social

#evenimente Halloween #halloween bucuresti #petrecere Halloween #halloween

Unde petreci de Halloween? Ce poti face in Bucuresti

Nu stii cum sa petreci Halloweenul in Bucuresti? Iata cateva idei de petrecere, la care insa musai trebuie sa te costumezi pentru a intra mai bine in atmosfera de sarbatoare:

Cats on the Roof - Halloween Party - In seara de 31 octombrie, dupa ora 20.00, toate pisicile se aduna la Daimon Club, impreuna cu vrajitoare, mumii, varcolaci, zombies si toate creaturile ce vor sa iasa la lumina in noaptea de Halloween.

Smart Halloween - Dovleci luminati stau de paza in gradina Smart Change. Organizatorii va asteapta costumati!

Halloween Live Party - Vineri in Music Club te asteapta cu un concurs de costume, dar shot-uri din partea casei, muzica live, etc.

Republic Rock Halloween - Rock Halloween in „FearHall” in Republic vineri, 31 octombrie, alaturi de ciu-boot-a de bere, metrii de bere, schnitzel, ciolan si burgeri. Concert live cu trupa AC/DC TRIBUTE, ora 24:00.

Clubul Mojo, recunoscut de altfel pentru petrecerile extraordinare de Halloween, organizeaza si anul acesta o mega petrecere. Portile iadului se vor deschide la ora 22:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea