Social

#firma de curatenie #sectorul 1

Unde gasesti o firma de curatenie, din sectorul 1, de incredere?

Atunci cand iti doresti sa obtii un spatiu curat, insa timpul nu iti permite sa te ocupi personal de acest aspect, este recomandat sa apelezi la serviciile de curatenie oferite de o firma de incredere. Insa aceasta alegere se poate dovedi complicata cand cauti o companie de incredere, care sa iti ofere rezultate de calitate.

In cazul in care iti doresti sa colaborezi cu o firma curatenie sector 1, poti apela cu incredere la serviciile oferite de Cleanas. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Cleanas se bucura de recenzii extraordinare din partea clientilor pe care i-a castigat de-a lungul timpului.

Fiind o firma de curatenie din sectorul 1 extrem de serioasa, Cleanas isi propune sa ofere cele mai bune servicii de pe piata. De asemenea, Cleanas opereaza si in restul sectoarelor din Bucuresti, precum si in orice localitate din judetul Ilfov.

Indiferent de spatiul pe care iti doresti sa il igienizezi sau de programul tau, aceasta companie iti va oferi cele ma oneste si profesionale solutii, adaptate in functie de preferintele si nevoile tale.

Care sunt serviciile de curatenie de care ai parte?

Servicii curatenie institutii publice. In cazul in care ai nevoie de servicii de igienizare a unor spatii publice, precum scoli, spitale sau sedii administrative, poti apela cu incredere la Cleanas. De asemenea, aceasta firma de curatenie sector 1 se ocupa si de scari de bloc, precum si de alte ansambluri rezidentiale.

Pest control – dezinsectie si deratizare. Cleanas te ajuta atunci cand vrei sa scapi de „musafirii nepoftiti”. In cadrul acestei oferte, ai parte de 60 de zile garantie pentru serviciile oferite.

Curatare covoare, mochete si canapele. Aceste piese de mobilier sunt deosebit de  expuse la acumularea murdariei si la uzura generala, motiv pentru care ai nevoie de o echipa de specialisti care sa efectueze o curatare in profunzime a covoarelor, mochetelor si canapelelor din casa sau din biroul tau.

Curatenie birouri si firme. S-a demonstrat ca un spatiu de lucru curat si organizat poate creste productivitatea la locul de munca. Apeleaza chiar acum la o firma de curatenie din sectorul 1 si bucura-te de un birou care sa inspire incredere colaboratorilor si care sa ii motiveze pe angajati sa lucreze cu spor.

Servicii dezinfectare. Specialistii de la Cleanas combat eficient orice potential risc de contaminare din spatiile de activitate din Bucuresti si din judetul Ilfov. Dincolo de eliminarea microorganismelor, aceasta firma ofera si o curatare in profunzime. Cleanas este o firma de dezinfectie profesionala, ceea ce inseamna ca isi poate da avizul pe unitatile dezinfectate.

Curatenie la domiciliu. Daca lipsa de timp nu iti permite sa executi o curatenie in detaliu in casa ta, apeleaza la Cleanas si bucura-te de servicii ireprosabile, in urma carora fiecare obiect si suprafata din casa ta sa fie curatata cu cele mai eficiente substante, care nu vor cauza daune suplimentare.

Daca iti doresti sa colaborezi cu o firma de curatenie din sectorul 1 care sa ofere servicii de top, te poti lasa pe mana specialistilor de la Cleanas. Apeleaza numarul de telefon inscris pe site si stabileste o oferta de lucru care sa fie compatibila cu nevoile si programul tau!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea