Social

#renegat nepot #locuieste adapost #unchiu marian oprisan

Unchiul baronului Oprisan locuieste la azilul de saraci

Unul dintre unchii baronului PSD de Vrancea, Marian Oprisan , traieste din mila publica la un adapost pentru oamenii strazii .

Unchiul politicianului, Danut Gherarde, in varsta de 58 de ani, a ajuns in Adapostul de noapte "Sf. Nicolae" pentru oamenii strazii din Focsani, unde este sef de dormitor, informeaza Ziarul de Vrancea.

Danut Gherarde este fratele mamei lui Marian Oprisan, Lucica Gherarde, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai prospere pensionare din judet. Fratele mamei lui Marian Oprisan a facut de cateva ori puscarie si, pentru ca nu are un adapost, a hoinarit multi ani pe langa gara din Focsani, fara sa-l ajute nimeni din familie.

Dupa ce a suferit o operatie pe creier, Danut Gherarde s-a lasat de bautura si s-a "cumintit", dupa cum spune. "Eram nebun inainte, faceam rau. Da’ de cand m-am operat, gata! S-a terminat si cu bautura! Eram in coma, de nu mai stiam de mine. Boschetarii nu stiau ce sa-mi faca si au chemat Salvarea. Am avut noroc. M-au dus la Bucuresti si m-au operat ca altfel puteam sa paralizez. N-am avut bani nici sa ma intorc acasa, noroc cu o asistenta careia i-am spus ca sunt unchiul lui Marian Oprisan si a chemat o ambulanta si m-a trimis la focsani", povesteste Danut Gherarde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea