Social

#tren deraiat #calatori #tren #accident feroviar

Un tren a deraiat in aceasta dimineata, in Romania! Calatorii au trait clipe de cosmar

Un tren de calatori a deraiat in aceasta dimineata, in jurul orei 9:45. Trenul personal care facea legatura intre Baia Mare si Satu Mare, a deraiat din cauza terasamentului, la doar cativa kilometri de gara din Baia Mare, in zona padurii Busag. Traficul ferovial a fost oprit.

Calatorii au trait clipe de groaza. In momentul producerii accidentului, in tren se aflau 12 calatori. Oamenii s-au speriat teribil, dupa ce trenul a sarit de pe linie.

Echipaje al Serviciului Judetean de Ambulanta, SMURD si ale politiei se afla la locul accidentului, insa nu s-au inregistrat raniti in urma producerii deraierii, a mai precizat reprezentantul IPJ Maramures, potrivit antena3.ro.

"Din primele informatii, in jurul orei 09:45, un tren Regio a deraiat intre statiile Busag si Baia Mare. Trenul circula pe relatia Satu Mare - Baia Mare. in tren se aflau 12 calatori. Niciunul nu a fost ranit in urma incidentului. Acestia vor fi preluati cu mijloace locale pana in statia Baia Mare, de unde isi vor continua calatoria cu alta garnitura. Compania de transport va transborda si calatorii din urmatorul tren care urmeaza sa ajunga in aceasta zona. Organele de ancheta vor stabili care au fost cauzele acestei deraieri", a declarat Oana Branzan, purtator de cuvant al CFR SA, pentru digi24.ro.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea