Social

# bilant colectiv #colectiv

Bilant Colectiv, 65 de morti. S-a mai stins din viata un tanar

La doi ani de la incendiul care a avut loc in clubul Colectiv vine o alta veste proasta. Inca un tanar s-a stins din viata sambata.

Din primele informatii, se pare ca tanarul nu a putut suporta pierderea iubitei sale, Tina, care a murit in tragicul incendiu, si si-a pus capat zilelelor.

“65. RIP Răzvan şi să-ţi fie bine acolo, lângă Tina”, scrie pe pagina de Facebook “Împreună rezistăm. Nu uitaţi de #Colectiv!”.

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", a marturisit Razvan in noaptea tragediei.

Tina, cum îi spuneau prietenii, avea 27 de ani sii era din Galati. Tanara era prietena lui Razvan, decedat in cursul zilei de sambata. Era cu un grup de prieteni in clubul "Colectiv" si a fost singura care n-a reusit sa iasa cand s-a dezlantuit infernul. Tina, cum ii spuneau cei dragi, a terminat facultatea in Bucureşti si a ramas in Capitala.

Tina iubea viata si era pasionata de scris si isi facuse un blog. "Nu e nimic mai lipsit de farmec decât o viaţă în care nu poţi să trăieşti pentru mai mult decât pentru acum. Pentru că, în final, cine nu şi-ar dori să traiască mai multe vieţi?", scria Valentina pe blog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea