Social

#student #vanzare #loc #intermediere #camin.

Un student la Poli castiga pana la 3000 de euro pe sezon din vanzarea locurilor in camin

Un student de la Politehnica castiga aproximativ 3000 de euro in cateva zile pentru ca intermediaza vanzarea locurilor din camin. El este legatura dintre cei care isi vand locul de la camin si cei care cumpara cazarea pentru un an si lucreaza doar pentru recomandari.

Tanarul face aceste afaceri mai ales in Complexul Regie din Capitala. El spune ca in cei trei ani de cand s-a apucat de aceasta “afacere”, nu a luat in seama anunturile lipite pe peretii din camin sau postate pe Internet pentru ca pot fi capcane .

Marian, asa cum l-au numit jurnalistii de la Adevarul, povesteste ca cel mai bine castiga toamna, atunci cand poate ajunge si la venituri de 3000 de euro. „Cel mai mult am castigat anul trecut. Din vanzarea a cinci locuri la camin am luat 2.900 de euro“, a povestit tanarul.

Pana la 900 de euro pentru un loc

Studentul marturiseste ca nu discuta despre acest lucru decat cu prietenii foarte apropiati, pentru a nu fi deconspirat. El practica preturi adaptate la zona in care se afla caminul si crede ca suma pe care o obtine se datoreaza si faptului ca in urma discutiilor cu cel care cumpara el si opreste pana la 80% din suma. "Am luat anul trecut pe vanzarea unui loc in Regie chiar si 900 de euro. Totul depinde de cat de bine stii sa-ti promovezi marfa, de cat de bine negociezi", a precizat Marian, pentru Adevarul.

Jurnalistii de la Adevarul au aflat ca in acest an preturile pentru o camera la camin a scazut, din cauza crizei. Astfel, daca in anii trecuti un loc in Complexul Studentesc Regie putea fi cumparat chiar si cu sume de peste 500 de euro, anul acesta tariful a ajuns la 300 - 500 de euro. Marian si cei care vand locuri in camine nu vor insa soarta usoara pentru ca DNA-ul studentesc va urmari in acest an desfasurarea cazarilor cu ajutorul camerelor de filmat si a dispozitivelor de ascultat.

stu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea