Social

# spital privat #curatenie #cea mai curata institutie medicala din Europa #dezinfectanti

Un spital din Romania, nominalizat la titlul de "cea mai curata institutie medicala din Europa"

Un spital privat din orasul Brasov a fost nominalizat pentru titlul de "cea mai curata unitate sanitara din Europa", alaturi de alte trei unitati medicale din Germania, Luxemburg si Irlanda.

Totodata, reprezentanti ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii au facut o vizita la spitalul din Brasov si au declarat ca unitatea medicala romaneasca are cele mai mari sanse sa castige acest titlu.

"Folosim dezinfectanti de inalta clasa, de nivel inalt, pe care-i rotim conform reglementarilor in vigoare, curatenia in saloane se face dupa grafice bine puse la punct. Facem probe de autocontrol lunar pentru a vedea starea de curatenie microscopica a spitalului", a declarat Andreea Moldovan, specialist in boli infectioase la spitalul privat din Brasov.

Spitalul privat din Brasov are 200 de angajati, un bloc operator format din trei saloane foarte moderne, cu 100 de paturi. De asemenea, blocul operator dispune de circuite separate pentru accesul personalului, utilizarea instrumentarului si evacuarea deseurilor. Castigatorul titlului de cel mai curat spital din Europa va fi anuntat in cateva saptamani.

Sursa foto: cineceapromis.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea