Social

#atac #atac Piata Dorobanti #atac sofer #incident trafic

Un sofer, impuscat in cap de o femeie in Piata Dorobanti

Dimineata zilei de joi a fost marcata de un incident iesit din comun in Piata Dorobanti. O femeie furioasa aflata la volan a impuscat in cap un participant la trafic, cel mai probabil folosind o arma cu bile sau gaz, potrivit anchetatorilor.

Barbatul vatamat conducea un autoturism Mercedes si se afla in masina cu sotia sa, pe strada Radu Beller, cand atacatoarea l-a impuscat cu o arma fara glont. Femeia care a atentat la viata victimei a fost prinsa de politisti si este in prezent audiata la Sectia 1 Politie.

Victima atacului are in jur de 30 de ani si a fost gasit de personalul ambulantei in stare constienta si cu chipul plin de sange, de la o plaga impuscata, inconjurata de arsuri. Barbatul se afla acum internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde primeste ingrijile medicale necesare.

Deocamdata nu s-au facut declaratii oficiale despre motivul atacului, sotia victimei mentionand doar ca ar fi fost un conflict iscat in prima strada si soldat cu un act de violenta neasteptat.

Sursa foto: handgunsmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea