Social

#emisiune tv #excursie in spatiu #avion spatial #Space Race

Un show britanic ofera premiu o excursie in Spatiu

Postul de televiziune NBC va initia in curand un reality-show ce va avea ca tematica domeniul spatial. Premiul show-ului va fi, bineinteles, o excursie in spatiu, la bordul unui vehicul produs de compania Virgin Galactic.

Dupa ani la rand de negocieri, producatorul TV Mark Burnett a anuntat ca a incheiat un parteneriat cu Virgin Galactic, filiala americana a gigantului britanic Virgin Group, detinut de miliardarul britanic Richard Branson, pentru a produce o emisiune al carei castigator va fi trimis in Spatiu.

Avionul spatial are opt locuri - doua pentru piloti si sase pentru pasageri, iar in acest moment este testat in Desertul Mojave din statul american California.

Noua emisiune, "Space Race", va fi o competitie cu runde eliminatorii. Deocamdata nu au fost dezvaluite alte informatii despre formatul show-ului si data la care acesta va avea premiera pe postul NBC.

Sursa foto: yoda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea