Social

Un roman va merge pana la Shanghai intr-un scaun cu rotile

Vasile Stoian, paraplegic din nastere, va pleca intr-o expeditie de la Lugoj la Shanghai, in China. Va face aproximativ 15.000 de kilometri in scaunul cu rotile, bazandu-se numai pe puterea bratelor.
Astazi se va organiza un eveniment la Romexpo, in cadrul targului Rommedica , incepand cu ora 11. Se vor strange fonduri, licitandu-se diferite portiuni de traseu.

Printre personalitatile invitate se numara Andrei Gheorghe si Razvan Spiridon . Evenimentul va fi gazduit de standul Medrom, firma care i-a acordat un fotoliu rulant, creat special pentru necesitatile acestuia. Anul 2001 i-a adus lui Vasile intrarea in Cartea Recordurilor, pentru doborarea recordului de 124 km, cea mai lunga distanta efectuata cu un fotoliu rulant pe o pista de stadion, timp de 24 de ore. Ultimul turneu pe care l-a efectuat a fost strabaterea renumitei Route 66, de la Los Angeles la Chicago. Recordmenul joaca ping-pong si baschet, picteaza si face web design .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea