Social

#barbat cere #respectare promisiuni electorale #geoana

Un roman intors din Italia ii cere lui Geoana cei 25.000 de euro promisi

Adrian Chifu, un nemtean intors recent din Italia, ii cere lui Geoana sa-si respecte promisiunile electorale: ca fiecare roman intors din strainatate sa primeasca 25.000 de euro .

Mircea Geoana s-a intrecut cu promisiunile electorale in noiembrie 2008, cand la lansarea a doi candidati PSD pentru diaspora , in Milano, a promis suma de 25.000 de euro romanilor care se intorc din strainatate, relateaza Gardianul.

Geoana a mai promis o subventionare de 60% in cazul unei sume imprumutate pentru deschiderea unei afaceri.

"Avem nevoie, acasa, de persoane care sa lucreze, sa faca cei 1.000 de kilometri de autostrada, porturi, aeroporturi, poduri peste Dunare, sute de gradinite , scoli si dispensare, in cadrul programului pe care l-a propus PSD, cel mai ambitios program de modernizarte pe care l-a cunoscut Romania vreodata", declara atunci liderul PSD.

Adrian Chifu s-a intors recent din Italia, unde a lucrat 12 ani in domeniul imobiliarelor, si acum isi cere dreptul. El s-a adresat liderului PSD, ironizandu-l.

"Am incredere ca va veti respecta promisiunea si ca suma consistenta pe care o voi primi ma va ajuta sa-mi implinesc dorintele, dupa atatia ani petrecuti in strainatate. Avand in vedere criza economica existenta la ora actuala, accept plata si in rate", i-a spus Cfhifu lui Geoana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea