Social

#ionel silvestru #infractor roman #infractor #europa #roman

Un roman, cel mai cautat infractor din Europa

Un roman este cel mai cautat infractor din Europa. Ionel Silvestru, din Macin judetul Tulcea, a fost dat in urmarire internationala in 2011 pentru proxenetism. In 2015 a fost gasit vinovat si condamnat la 12 ani de inchisoare, de Curtea de Apel Iasi, pentru proxenetism, trafic de minori si trafic de persoane.

Proxenetul nu a fost prins pana in prezent, fiind la momentul actual cel mai cautat infractor din Europa.

Un clip de prezentare cu barbatul a a fost pus in deschiderea listei celor mai cautati fugari in cadrul unei campanii a Europol. Acesta figureaza in prezent pe lista Europe’s Most Wanted – eumostwanted.eu.

Potrivit Europol, campania, ce poarta numele "It's the most wonderful time of the year...to lock up these criminals" (n.r.- E cea mai frumoasa perioada din an…pentru a-i inchide pe acesti infractori) a fost lansata pe aceasta platforma, care are o aplicatie ce permite tuturor cetatenilor sa ofere informatii utile, pentru "a face strazile din Europa mai sigure de Sarbatori", scrie libertatea.ro.

Surse foto: kachwanya.com, libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea