Social

#razvan marciuc #agent cercetat #mita iasi #incercare sinucidere

Un politist cercetat pentru luare de mita a incercat sa se sinucida

Unul dintre politistii de la Rutiera, din Iasi , care este cercetat pentru ca a modificat niste procese verbale, a incercat sa se sinucida din cauza ca este implicat in ancheta .

Informatia a aparut din randul apropiatilor familiei agentului care si-a pus problema cat se poate de serios ca ar fi mai bine sa-o termine cu viata decat sa indure chinul provocat de ancheta, informeaza Buna Ziua Iasi.

Agentul le-a spus rudelor ca-si va pune funia de gat din cauza anchetei in care este acuzat ca a trucat unele dosare penale sau ca a intervenit pe langa colegii sai pentru anularea unor procese verbale.

Razvan Marciuc ( foto ) are un baietel de trei ani si jumatate si este bagat in datorii pana in gat la banci.

Miercuri, in jurul orei 11.00, acesta a iesit din arestul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi dupa ce a stat o noapte acolo. Comisarul sef Liviu Zanfirescu, comandantul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, a sustinut ca nu stie ca agentul Razvan Marciuc sa fi incercat sa se sinucida.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea