Social

#romania #pastor #irlanda de nord

Un pastor nord-irlandez acuza Guvernul Romaniei de legaturi cu pedofili

Un pastor nord-irlandez acuza Guvernul de legaturi cu o retea de pedofilie. James McConnell a distrus orfelinatul construit in Romania de congregatia sa pentru ca acesta sa nu intre pe maini gresite.

Pastorul James McConnell, in varsta de 72 de ani, din cadrul Whitewell Metropolitan Tabernacle din Belfast , a povestit in Belfast Telegraphy cum a distrus orfelinatul pe care il infiintase anul trecut in Romania.

Irlandezul sustine ca a distrus orfelinatul dupa ce a fost contactat de o retea de pedofili cu legaturi cu Guvernul de la Bucuresti. "Am fost vizitat de patru barbati din cadrul guvernului care mi-au spus ca orfelinatul este minunat si m-au intrebat daca as fi de acord sa plaseze aici din cand in cand un copil, pentru o luna sau cel mult trei", a povestit pastorul, citat de Realitatea.net.

Pentru ca barbatii i-au oferit 18.000 de dolari pentru fiecare copil. pastorul a refuzat, banuind ca implicarea unei retele de pedofilie. "Din ziua aceea, guvernul roman a fost impotriva orfelinatului nostru si impotriva a tot ceea ce faceam. Vroiau sa ne trimita acasa si sa ne ia orfelinatul", spune McConnell.

Purtatorul de cuvant al Ambasadei Romaniei din Irlanda a negat vehement acuzatiile pastorului: "Va asigur ca acuzatiile nu sunt adevarate. Este imposibil acest lucru".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea