Social

#vin rosu conditie fizica #vin rosu sanatate #vin rosu

Un pahar de vin rosu pe zi face cat o ora la sala de fitness. Efectele sunt nebanuite!

Persoanele care adora vinul rosu au inca un motiv sa se bucure de licoarea bahica! Consumat cu moderatie, vinul rosu are mult mai multe beneficii decat se stia pana acum.

 

Resveratrolul, substanta-minune ce se gaseste in vinul rosu, imbunatateste conditia fizica, forta muschilor si functiile cardiace, arata un studiu recent efectuat de cercetatorii Universitatii Alberta, Canada.

Consumul de vin rosu in cantitati mici ar urma sa ii ajute pe cei care vor sa fie in forma, dar a caror conditie fizica le permite cu greu sa faca sport. 

"Resveratrolul ii poate ajuta pe acesti pacienti. Cantitatea regasita intr-un pahar cu vin rosu va reusi sa mentina functiile organismului sau chiar sa imbunatateasca efectul minimelor exercitii pe care acestia le pot face", sustine profesorul Dyck.

Studii anterioare au aratat ca vinul rosu previne aparitia cancerului sau a dementei, regleaza nivelul zaharului in sange si previne imbatranirea prematura.

Sursa foto: amazon.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea