Social

Un nou sfarsit al lumii, anuntat pentru maine

Nici nu s-au linistit bine spiritele dupa marea apocalipsa anuntata pentru anul 2012, ca a si aparut un nou zvon in aceasta privinta. De aceasta data, sfarsitul lumii este anuntat de Rasputin, calugar rus apropiat al tarului Nicolae al II-lea si care a prezis ca apocalipsa va veni vineri, 23 august.

In anul 1990, in arhivele KGB au fost gasite niste documente secrete in care au fost facute cateva previziuni de catre profetul Grigori Efimovici Rasputin. In aceste documente scrie ca lumea se va sfarsi pe 23 august si ca "Un foc mare va mistui tot in cale, iar planeta ca ramane intr-o liniste apasatoare". Specialistii spun insa ca aceasta apocalipsa este una fabricata.

"Intr-o discutie cu specialisti rusi din zona stiintelor nonconventionale mi s-a confirmat ca stirea e fabricata in laboratoarele de intoxicare si dezinformare ale KGB-ului (actualul FSB - n.r.) inca din anii '90”, a declarat, pentru "Libertatea", Dr. Emil Strainu, specialist in probleme legate de razboiul geofizic.

Sursa foto: jurnalul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea