Social

#religie #manuale de Religie #manuale socante

Un nou scandal in Educatie: manuale de religie cu lectii socante. Iata ce ii invata pe elevi!

Mai multe asociatii din Romania atrag atentia reprezentantilor din Educatie ca numeroase manuale de religie contin lectii de-a dreptul socante, ce i-ar putea traumatiza pe elevi.

De exemplu, intr-un manual de Religie de clasa I, o lectie prezinta cum un baietel pacatos este calcat de o masina, deoarece a mintit. Astfel se prezinta in manualul de Religie pedeapsa pe care i-o da Dumnezeu pentru acest pacat, pentru care va ajunge in iad, noteaza rtv.net.

Si pentru ca aceasta imagine nu este indeajuns de groteasca, in manualul de Religie, la aceeasi lectie, apare si o fotografie in care baiatul este intins pe capota masinii care tocmai l-a lovit.




Totodata, intr-un alt manual de Religie, de aceasta data de clasa a III-a, elevii sunt invatati, ca, daca poarta alte podoabe la gat in afara de cele care reprezinta o cruce, vor ajunge in iad.

De asemenea, potrivit asociatiilor care au semnalat aceste probleme, in alte manuale este promovata ideea ca persoanele care intretin relatii sexuale in timpul postului vor naste copii cu dizabilitati fizice sau malformatii.

Sursa foto: caplimpede.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea