Social

#ungaria #romania #tronson #punct de frontiera

Un nou punct de frontiera intre Romania si Ungaria

Intre Romania si Ungaria se va deschide un nou punct de trecere a frontierei, intre localitatile Nadlac si Csanadpalota, dupa ce Guvernul Romaniei a adoptat miercuri un memorandum in acest sens.

Aceasta masura vine dupa ce in iulie 2011, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, a semnat impreuna cu omologul sau ungar acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj-Napoca - Santaul Mare (Romania) si Nagykereki - Szolnok (Ungaria).

Intre Nadlac si Arad exista doua tronsoane: tronsonul I, Nadlac-Pecica, care are 22 de kilometri, ca urmare a rezilierii contractului cu firma Romstrade din cauza unor fraude, tronsonul II fiind terminat.

De asemenea, tronsonul Arad - Timisoara este terminat in proportie de 99% si se circula pe el. Pe Timisoara - Lugoj, tronsonul I este terminat, iar tronsonul II urmeaza sa fie deschis circulatiei.

Sursa foto: arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea