Social

#cinematograf #joc #isterie #italian #joc popular

Un nou joc creeaza isterie la nivel mondial

Un tanar italian de 19 ani a starnit o intreaga nebunie la nivel global dupa ce a lansat un joc pe care l-a denumit "2048". Jocul presupune mutarea unor patratele care incep de la valoarea 2, cu scopul de a obtine un numar cat mai mare, adunandu-le. Cand faci 2048, ai castigat.

Desi analistii de jocuri il considera numai bun pentru tocilari, jocul lui Gabriele Cirulli a declansat o adevarata isterie in randul gamerilor nepretentiosi. Desi lansat abia saptamana aceasta, timpul petrecut de jucatorii din toata lumea pe aplicatia "2048" insumeaza deja 521 de ani!

"Sper ca nu i-am provocat necazuri cuiva! Este foarte greu sa te opresti din joc, mi se intampla pana si mie, si asta te poate face sa uiti de lucrurile importante", a declarat programatorul italian. Jocul vine si cu o versiune IA (inteligenta artificiala), care fie te ajuta, fie rezolva de unul singur jocul. "2048" este disponibill si in varianta pentru gadgeturi mobile.

Sursa foto: pestanea.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea