Social

Un nou inceput: Coupet a semnat cu Atletico Madrid

Unul dintre cei doi portari care au somat in timpul partidei Romania-Franta de la Campionatul European, Gregory Coupet, a parasit dupa 11 ani de zile pe Olympique Lyon .

Portarul „cocosilor galici”, pe care il vom intalni cel mai probabil si in campania de calificari la Mondialele din Africa de Sud, a semnat cu Atletico Madrid , formatie pa care Steaua o poate intalni in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport , francezul a fost adus pe Vicente Calderon pentru a-l inlocui pe Christian Abbiati, al carui imprumut de la AC Milan a expirat in aceasta vara.

Interesat de oferta ibericilor, Coupet a zburat imediat dupa eliminarea de la Europene la Madrid, unde a negociat cu Miguel Ángel Gil Marín si Jesús García Pitarch noul contract. Din cate se pare, portarul nationalei Frantei va apara poarta spaniolilor pana in 2011, suma de transfer si salariul nefiind inca date publicitatii.

In varsta de 35 de ani, Gregory Coupet si-a inceput cariera in 1993, la Saint-Etienne . Dupa patru sezoane, s-a transferat la Lyon, unde a evoluat de 518 ori in 11 ani. Are 33 de selectii in echipa nationala a tarii sale, dar a dezamagit pe Europene, primind nu mai putin de sase goluri in cele trei partide din grupe.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea